Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Doe de 'muda-walk'

Muda is het Japanse woord voor verspilling. Samen met VOAA doet u de 'muda-walk' om verspillingen en verbeteringen op te sporen.

Klik hier voor meer informatie

Vertel het verder
Vul hier de email van uw vriend in en stuur deze pagina door!
Home > Procesoptimalisatie > Samenwerking

Samenwerking

Hogeschool SDO is kennispartner van VOAA. In samenwerking met VOAA zorgt Hogeschool SDO ervoor dat cursisten van de VOA-opleidingen hun opleiding kunnen afsluiten met een erkend getuigschrift hbo bachelor bedrijfskunde.
U neemt deel aan de VOA-examens en behaalt hiermee de gewaardeerde VOA-diploma’s. Hiermee snijdt het mes dus aan twee kanten. U behaalt VOA-diploma’s met bekendheid binnen de branche en u hebt de mogelijkheid tot het behandelen van een erkend getuigschrift hbo bachelor bedrijfskunde.
Hogeschool SDO is erkend op basis van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek. Hogeschool SDO vormt samen met Vak & Werk School en Doceo de organisatie Opleidingspartners.
Opleidingspartners is actief in maatwerk MBO en HBO voor bedrijven en instellingen. VOAA is geautoriseerd partner van Opleidingspartners.

Landelijk Examenbureau

Landelijk Examenbureau (LEBU) is een zelfstandig en onafhankelijk examen- en toetsingsinstituut, gespecialiseerd in verschillende vormen van examinering, toetsing en evaluatie van leer- en functioneringsprestaties. 

 

STODT is een zelfstandig applicatiecentrum dat bedrijven in de maakindustrie helpt om hun productie en engineering te verbeteren, en zo een blijvend hoger rendement te behalen.

 

 

Human Connection adviseert en begeleidt organisaties bij veranderingen met specifieke aandacht voor de mens.

Youmeus levert onderzoek, advies, training en coaching om werkgeluk in organisaties te  meten en te verbeteren.  We doen dat met een focus op gedrag en interactie.


 


 


 

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?