Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Doe de 'muda-walk'

Muda is het Japanse woord voor verspilling. Samen met VOAA doet u de 'muda-walk' om verspillingen en verbeteringen op te sporen.

Klik hier voor meer informatie

Vertel het verder
Vul hier de email van uw vriend in en stuur deze pagina door!
Home > Procesoptimalisatie

Over VOAA

Verbeteringen vasthouden

Procesoptimalisatie draait niet alleen om methodes en middelen. Het gaat vooral om mensen. VOAA werkt niet naast, maar met mensen. We luisteren, trainen, sturen, confronteren en inspireren. Altijd vanuit de dagelijkse praktijk. Dat maakt verbeteringen boeiend, voor alle betrokken partijen. Zo kweken we de juiste voedingsbodem om kennis te laten groeien tot kunde. In onze visie de belangrijkste voorwaarde om verbeteringen op eigen kracht in stand te houden.

Voor profit en non-profit organisaties

Sinds 1989 ondersteunt VOAA organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het structureel verhogen van het kennisniveau, op het gebied van Logistiek, Operations, Inkoop en Engineering. Dat doen we met praktijkgerichte opleidingen en trainingen en de inbreng van externe expertise, in de vorm van consultancy en detachering. We zijn groot geworden in de maak- en onderhoudsindustrie en vormen inmiddels ook een volwassen partner voor organisaties in uiteenlopende branches, zowel profit als non-profit.

Procesoptimalisatie in praktijk

Met deze drie woorden maken we korte metten met de waas van wolligheid en vrijblijvendheid die hangt om consultancy, opleiding en detachering. Voor ons telt concreet resultaat: zichtbare, structurele verbeteringen in uw bedrijfsvoering. Daar verbinden we ons aan.

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?