Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Doe de 'muda-walk'

Muda is het Japanse woord voor verspilling. Samen met VOAA doet u de 'muda-walk' om verspillingen en verbeteringen op te sporen.

Klik hier voor meer informatie

Vertel het verder
Vul hier de email van uw vriend in en stuur deze pagina door!
Home > Procesoptimalisatie > NPO 2014

Nationaal Productiviteits Onderzoek

Klik hier om de eerste korte vragenlijst in te vullen.

In het kader van haar 25-jarig bestaan organiseert VOAA het Nationaal Productiviteits Onderzoek.

Hoe productief is mijn organisatie of afdeling? Wie vraagt zich dat niet regelmatig af. Of het nu crisis is of de opgaande lijn is weer bereikt. Het blijft belangrijk om te blijven zoeken naar mogelijkheden om de productiviteit en daarmee rendement en winstgevendheid te verbeteren.

Het VOAA Nationaal Productiviteits Onderzoek geeft u de mogelijkheid om uw organisatie te benchmarken en daarmee de aandachtsgebieden om de productiviteit te verbeteren snel te identificeren.

Maar wat betekent productiviteit?
In de traditionele opvatting hebben we het over omzet gedeeld door de medewerkers.
De definitie die wij hanteren voor dit productiviteitsonderzoek is de effectiviteit in uw organisatie of afdeling om de gestelde doelstellingen te realiseren.

Welke factoren leveren een bijdrage aan de productiviteit en daarmee het succes van uw organisatie? En welke aspecten zijn daarbij essentieel? Aan welke verwachtingen moeten ze voldoen? En hoe moet u deze aspecten inrichten, zodat uw organisatie kan inspelen op een dynamische omgeving? Welke technieken en hulpmiddelen helpen u te structureren en te optimaliseren? Welke rol spelen de klant, medewerkers, processen, cultuur, managementsystemen, leveranciers en borging bij het managen van uw productiviteit?
Door mee te doen aan het VOAA Nationaal Productiviteits Onderzoek krijgt u inzicht in deze punten en in de positie van uw organisatie ten opzichte van de rest van Nederland. Een benchmark waarmee u direct en concreet mee aan de slag kunt om uw productiviteit te verbeteren.

Voor wie is het onderzoek bestemd? In principe voor alle organisaties binnen de private en niet private sectoren.

Het onderzoek bestaat uit 8 onderdelen die VOAA over een jaar afneemt. Blijf op de hoogte van de nieuwe onderdelen door VOAA te volgen via de website www.voaa.nl, Twitter, LinkedIn, Facebook en via de nieuwsbrief.
Onder de deelnemers die aan alle onderdelen van het onderzoek hebben deelgenomen, wordt een productiviteitsscan verloot. Deze 2-daags productiviteitsscan zal worden uitgevoerd door 2 ervaren improvement consultants.

Klik hier om de eerste korte vragenlijst in te vullen.

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?