Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Doe de 'muda-walk'

Muda is het Japanse woord voor verspilling. Samen met VOAA doet u de 'muda-walk' om verspillingen en verbeteringen op te sporen.

Klik hier voor meer informatie

Vertel het verder
Vul hier de email van uw vriend in en stuur deze pagina door!

Pssst....Productieplanner in de dop

Loop je al een tijdje rond met het idee om iets te gaan doen op het gebied van de productieplanning? Of ben je er momenteel wellicht al (zijdelings) mee bezig en wil je je nog verder ontwikkelen? Dan hebben wij de opleiding die je verder kan helpen. We kunnen met trots zeggen dat we dé nummer 1 opleider zijn in Nederland als het gaat om het opleiden van productieplanners. Inmiddels zijn al ruim 100 enthousiaste productieplanners je voor gegaan.

Om een beeld te krijgen van hoe verschillende oud-cursisten de opleiding ervaren hebben, alvast een korte impressie van reacties:

"Les in een kleine groep, interactieve en duidelijke uitleg, onderwerpen die aan bod komen zijn gevarieerd maar toch aaneensluitend. Digitale hulp is duidelijk en snel, ook extra opgaven spreken voor zich. Voor de examens heb je ruim de tijd, goede lestijden en op een uitstekende locatie"
"Complete cursus waarin veeL facetten op het gebied van plannen aan bod komen. Daarnaast worden onderwerpen als MRP, ERP, LEAN en SCM uitgebreid behandeld. Ik ga zeker één en ander toepassen in het bedrijf waar ik werkzaam ben. De docent heeft een uitgebreide kennis die hij zeer goed over weet te brengen. Locatie was dik in orde en de lunch goed verzorgd. Top!"

Wil je dus aan de slag gaan als productieplanner, inzicht krijgen in de systematiek en het gebruik van methoden voor productieplanning en hoe hiermee om te gaan binnen je eigen organisatie? Dan is het zeker een goed idee om je aan te melden voor de opleiding die start in september en 8 lesdagen duurt.

Extra voordeel
Betaal je de opleiding helemaal, of gedeeltelijk, zelf dan kan je een deel van de studiekosten terug vragen via de Belastingdienst. Dit kan wel oplopen tot 50% van je studiekosten. Reden te meer dus om nu de stap te nemen.

Gratis een GoPro
Schrijf je nu in en ontvang bij de start van de opleiding in september een GoPro camera. Zo kan je, naast het vergroten van je productieplanning kennis, al je mooie en bijzondere momenten vastleggen. Meld je nu aan of klik hier voor meer informatie. Voor vragen bel 0318-584343 of mail info@voaa.nl.
Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?