Evenementen
Onze aankomende evenementen
Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Meer nieuws

Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Home > Consultancy > LEAN Game

Lean Game

Spelenderwijs kennis maken met de principes en instrumenten van Lean? Heeft u plannen om met Lean te starten binnen uw bedrijf of wilt u ervaren of Lean iets voor uw organisatie is? Dan is de Lean introductie Game iets voor u. De doorslaggevende factor bij Lean is de nadruk op het toevoegen van (klant)waarde en het uitbannen van verspilling. Hiermee kan een organisatie kosten verminderen en klanttevredenheid, marktaandeel en winstgevendheid vergroten.
De Lean Game is een leuke manier om mensen kennis te laten maken met de principes van Lean. Door een combinatie van leren, spel en discussie worden deelnemers geënthousiasmeerd en gestimuleerd om op een ‘Lean manier’ te gaan denken en vervolgens de mogelijkheden van Lean in hun eigen bedrijfsproces te herkennen.

Voor wie?
De Lean Game is bedoeld om u en uw medewerkers kennis te laten maken met de principes van Lean. De deelnemers kunnen variëren van managers die verandertrajecten gaan begeleiden tot medewerkers die met de veranderingen te maken krijgen.

Doel
Aan de hand van de game ervaart u dat processen beter verlopen indien u de sterke kanten van de mensen in de organisatie beter benut. Hierbij spelen Lean principes een rol spelen.

Spelprogramma

De Lean Game duurt ca. 4 uur en bestaat uit een mix van theorie (30%) en spel (70%)

Theorie:

  • Korte introductie van Lean'
  • Wat is Lean en wat is Lean niet?;

Iedere spelronde komt 1 van de 5 basisprincipes van Lean aan bod: klantdenken, inzicht krijgen in uw proces, processen stroomlijnen, van push naar pull en verspilling blijven aanpakken.

Spel: Spelenderwijs worden de principes van Lean duidelijk. Door het spelen van dit spel, krijgen de deelnemers de kans om de effecten van de Lean-principes en bijbehorende procesinrichtingen te ervaren.

Resultaat

Op speelse wijze inzicht krijgen in de principes van Lean, hoe dit toegepast kan worden binnen organisaties en vele ‘eye-openers’.

Aantal deelnemers
Voor een goed resultaat is een minimum aantal van 6 personen en maximum aantal van 10 personen benodigd.

Investering
Prijs per persoon: € 250,- exclusief BTW

Wilt u meer informatie over het Lean Game of wilt u de Lean Introductie Game spelen in uw organisatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met één van onze opleidingsadviseurs op 0318-584343. 

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?