Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Meer nieuws
Home > Lean

Lean

Ervaar Lean

Heeft u op enerlei wijze iets gehoord over Lean en bent u benieuwd wat Lean is en/of wat Lean voor u kan betekenen dan bent u bij VOAA aan het juiste adres. VOAA biedt u concrete ervaringen met Lean Management in uw eigen praktijk en/of buiten de deur. Zo organiseren wij voor u de Lean Game, een interactieve leeromgeving waarin de grondbeginselen van Lean worden ervaren met het uitvoeren van productieproces.

Lean trainingen

VOAA biedt u diverse Lean Trainingen waarmee u zich kan bekwamen om met Lean in de praktijk aan de slag te gaan. Of u nu als Lean Greenbelt verbetertrajecten (Kaizens) gaat begeleiden en uitvoeren of als Lean Yellowbelt gaat deelnemen aan Kaizens door middel van de trainingen van VOAA leert u op een praktische wijze Lean toe te passen in uw organisatie.

Lean tools

Lean heeft een grote gereedschapskist aan hulpmiddelen en gereedschappen om uw knelpunt, verspilling, vraagstuk of verbeterpunt aan of op te pakken. Maar wanneer gebruikt u nu welke tool? Of, voor welk vraagstuk is welke tool het meest geschikt? VOAA biedt u een breed scala aan Lean tools waarmee u direct in uw eigen praktijk aan de slag kan. Een aantal voorbeelden van deze tools zijn: het toepassen van de 5 Why's, het opzetten van uw eigen Lean huis, werkplekken standaardiseren met 5S en de 5S kit, projectmatig werken met het A3-projectformat, het uitvoeren van een Brownpaper sessie waarmee u een proces in kaart brengt en op effectiviteit analyseert. Door een brede praktijk ervaring is VOAA in staat om u op praktische wijze het toepassen van Lean Tools eigen te maken en te ondersteunen in uw eigen organisatie.

Lean in de praktijk

Een goed Lean principe is go to the Gemba oftewel ga daar heen waar het gebeurt! VOAA maakt het go to the Gemba op diverse manieren mogelijk. Door een bedrijfsbezoek aan een Lean organisatie, door middel van foto's en filmpjes, ronde tafel Lean themabijeenkomsten en/of Lean events. Wilt u Lean in de praktijk ervaren mail of bel VOAA.

Lean houding en gedrag

Consultants genoeg die u alles kunnen vertellen over processen. Wat ze vreemd genoeg vaak vergeten is de mens. Processen ondersteunen mensen en niet andersom. Haal het beste uit de mens en dan gaan verbeteringen eigenlijk vanzelf.

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?