Evenementen
Onze aankomende evenementen
Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Meer nieuws

Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Home > Contact > Routebeschrijving

Routebeschrijving

Per auto:

Komend vanuit Utrecht:
volg de A12 Utrecht richting Arnhem. Afslag nr. 23 Veenendaal – West, Renswoude. Onder aan de afslag rechtsaf richting Veenendaal. Bij het 2e verkeerslicht links (Richting "De Compagnie"). U rijdt nu op de Grote Beer. VOAA is gevestigd in het 2e pand aan uw linkerhand. Eerste weg links (Plesmanstraat). Daarna weer links en aan het eind van de weg wederom links. U rijdt nu op de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw (gebouw “Compagnie”). Als u links om het gebouw heen rijdt, vindt u de parkeerplaatsen voor bezoekers aan de voorzijde bij hoofdingang. VOAA is gevestigd op de 4e verdieping.

Komend vanuit Arnhem:
volg de A12 Arnhem richting Utrecht. Afslag 23 Veenendaal - West. Onder aan de afslag rechtsaf richting Veenendaal. Bij het 3e verkeerslicht links (Richting "De Compagnie"). U rijdt nu op de Grote Beer. VOAA is gevestigd in het 2e pand aan uw linkerhand. Eerste weg links (Plesmanstraat). Daarna weer links en aan het eind van de weg wederom links. U rijdt nu op de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw (gebouw “Compagnie”). Als u links om het gebouw heen rijdt, vindt u de parkeerplaatsen voor bezoekers aan de voorzijde bij hoofdingang. VOAA is gevestigd op de 4e verdieping.

Per trein:

Station Veenendaal-de Klomp is het dichtstbij gelegen NS-station. De afstand tot het kantoor van VOAA bedraagt 1,8 km. Vanuit het stationsgebouw loopt u links de Veenendaalseweg af. U loopt onder de A12 door. De straat heet dan Stationsstraat. U gaat bij de verkeerslichten rechtsaf de Grote Beer op.  Bij de 2e straat gaat u rechts, dit is de Plesmanstraat. Om bij het gebouw 'Compagnie' te komen dient u de eerste rechtsaf te slaan.   
Bij het station Veenendaal-De Klomp zijn treintaxi's beschikbaar. Houd rekening met een wachttijd voor deze taxi! Bel 9292 taxiservice (0900-9292 € 0,70 p/m) / connexxion taxi services: 0900 - 2000 150 of regiotaxi gelderland de Vallei 0900 - 0276

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?