Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Doe de 'muda-walk'

Muda is het Japanse woord voor verspilling. Samen met VOAA doet u de 'muda-walk' om verspillingen en verbeteringen op te sporen.

Klik hier voor meer informatie

Vertel het verder
Vul hier de email van uw vriend in en stuur deze pagina door!

VOAA sponsort Edukans

Edukans is een ontwikkelingsorganisatie dat zich inzet voor kansarme kinderen. Edukans is de enige ontwikkelingsorganisatie die zich uitsluitend richt op onderwijs. Op dat gebied heeft Edukans dan ook een grote deskundigheid opgebouwd.

De onderwijsprojecten die Edukans steunt zijn erop gericht de allerarmsten te bereiken. Edukans werkt altijd samen met lokale organisaties in ontwikkelingslanden: de partnerorganisaties. De partners kennen het land, de onderwijssituatie en de behoeften van de bevolking. Edukans geeft geen geld aan nationale overheden, maar vraagt wel van partnerorganisaties de (lokale) overheid te betrekken. Gezamenlijk werken onze partners aan beter onderwijs in hun land. Kennis en ervaringen wisselen ze samen uit.

Iedereen heeft recht op onderwijs en daar kan VOAA zich alleen maar bij aansluiten.

Gesponsord project in Ethiopië

Er zijn een aantal onderwijscentra gebouwd waardoor meer kinderen naar school kunnen. Om de kwaliteit van het onderwijs te vergroten, werkt men nu met leerkrachten aan het ontwikkelen van goede leermateriaal. Kinderen die geen geld hebben, krijgen gratis schoolmaterialen. Daarnaast worden er workshops georganiseerd voor ouders en de gemeenschap. Ook leden van de lokale overheid worden geholpen om actiever te worden in de aansturing van scholen. Zo wordt het onderwijs naar een beter niveau getild.

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?