Meld u nu aan!

Schrijf u vandaag nog in voor een praktijkgerichte training of opleiding

Nieuws
23-06-2016
Loop je al een tijdje rond met het idee om iets te gaan doen op het gebied van de productieplanning? Of ben je er momenteel wellicht al (zijdelings) mee bezig en wil je je nog verder ontwikkelen? Dan hebben wij de opleiding die je verder kan helpen. We kunnen met ...
11-06-2013
‘Onder druk wordt alles vloeibaar’ luidt het gezegde. Maar in de praktijk leidt dit tot verstarring en het krampachtig grip proberen te houden op de situatie. Logistiek dienstverlener Wim Bosman heeft het over een andere boeg gegooid: iedere dag verbeteren en leren, een gestructureerde aanpak waarmee direct verbeteringen zijn gerealiseerd ...
Meer nieuws
Home > Detachering > Professionals

VOAA is op zoek naar jou!

Herken je jezelf als een talentvolle (interim) professional op één van gebieden: Inkoop, Logistiek, Operations of Improvement Engineering en ben je op zoek naar de uitdagende carrière die daarbij hoort? Zoek dan niet verder. Wij hebben je veel te bieden. Zoals de mogelijkheid om je breed te oriënteren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Dat zien we als een belangrijk onderdeel van onze core business. Binnen VOAA ontwikkelen we opleidingen en vaardigheidstrainingen waaraan je kunt deelnemen. Opleidingen en cursussen alleen zijn niet voldoende. Echt groeien doe je in de praktijk, met een ‘training on the job’ door ervaren collega’s.

Wat heeft VOAA te bieden:

We komen graag aan jouw individuele wensen tegemoet, wat blijkt uit de variëteit aan contractvormen die we bieden. Dat kan bijvoorbeeld een projectcontract zijn, als je ZZP’er bent, een studiecontract voor een combinatie van leren en werken, een vast dienstverband bij VOAA of een Deta-vast-contract waarbij je na een detacheringperiode in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever.

Kortom, een interessante werkomgeving met concrete voordelen:

  • Groot aanbod aan detacherings- en consultancyopdrachten;
  • Opleidingen en ontwikkelingstrajecten met persoonlijke coach; 
  • Intervisie en netwerken met collega’s en opdrachtgevers; 
  • Enthousiaste, inspirerende en ondernemende collega’s; 
  • Een goede balans tussen zakelijk en privé; 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze nieuwe professional?

Maak dan nu een afspraak via 0318-584343, mail naar info@voaa.nl  of bekijk ons vacatureoverzicht, misschien staat jouw droombaan er wel tussen.

Follow us on

VOAA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?